CUSTOMER SUPPORT FRENCH-DUTCH

Discussies in het Nederlands over het land, de lifestyle, de maatschappij én de taal

Modérateur: Modérateurs leforum.nl

CUSTOMER SUPPORT FRENCH-DUTCH

Messagepar Together Abroad » 02 Déc 2016 11:21

http://www.togetherabroad.nl/jobs/job-customer-support-french-dutch-almere-534121-31.html
Werkzaamheden
U draagt zorg voor de volledige orderverwerking in SAP. U beantwoordt de telefoon en u bent aanspreekpunt en vraagbaak voor zowel de klanten als de collega’s van de buitendienst. U bent commercieel, klantgericht en contacteert de klanten proactief wanneer nodig. U heeft voldoende kennis van de Franse taal.
REQUIREMENTS CUSTOMER SUPPORT FRENCH-DUTCH

Profiel
Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met aantoonbare ervaring op een binnendienst. U beschikt over een HBO werk- en denkniveau en uitstekende communicatieve vaardigheden. U heeft goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift en u kunt goed omgaan met diverse software pakketten (MS Office, CRM, ERP). U bent klantgericht, accuraat, flexibel en collegiaal.
COMPANY PROFILE


OFFER CUSTOMER SUPPORT FRENCH-DUTCH

Ons aanbod
Wij bieden u een werkomgeving met een kwalitatief zeer hoogwaardig product (A-merk) met een uitstekende marktpositie. Wij bieden u de kans deel uit te maken van een dynamische organisatie met veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatieven. U ontvangt een goede en competitieve honorering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Together Abroad
 
Messages: 73
Inscrit le: 01 Juil 2013 22:39

Retourner vers De Nederlandse Hoek

Qui est en ligne

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 3 invités